OFF

Framtiden är ljus, låt oss glädjas

Posted On onsdag, maj 30th, 2012 By admin

Under vår och sommar planeras det att hållas ett antal studiecirklar, i allt från dekorbygge till hur man gestaltar sin karaktär.

I september startas kampanjen upp igen, med något lite annorlunda, en djupdykning i hur Linköping gestaltade sig en gång på sjuttonhundratalet, med allt vad det innebär av kostymer och kopplingar till nutid.

Därefter fortsätter kampanjen, med ett avstamp in i framtiden, där de gamla tungviktarna fått stiga åt sidan och Ordo Dracul tillsammans med Cirkeln tagit över. Herr Doktor Anton Klimtell har blommat ut fullt och moder Aurora Månstråle har visat på nya sätt att se på tillvaron.
De odöda, tillsammans med nattens alla andra varelser, står inför en framtid där människans nyfikenhet står i begynnelsen av att upptäcka att verkligheten är mycket större och mer komplicerad än de någonsin kunnat inbilla sig.
Herr Doktor tvingar de unga att inte längre jaga fritt, vilket möts med stort ogillande, vilket i sin tur möts med Ordens stålhandskar.

OFF