Megärans syn på Ordo Draculs sammankomst

Posted On torsdag, november 3rd, 2011 By admin

En liten soaré i Ordo Draculs lokaler

Kvällens framförallt smaskigaste rykte rörde sig om vissa personers dominerande aktivitet. Det pratades bland annat om en gemensam teklubb.
Det framkom också något förvånande att Dam Torsdotter gärna kallas man. Sannerligen. Den nykomne kartianen Benny visade upp sig och visade på att både kräkas och kramas gärna. Nosferatun från samma förbund, Kalle Kvarnström, deklarerade att han hade en inneboende, en sambo, som hette Pelle och bodde i hans garderob. Om ockupanten betalar hyra eller är av esoterisk natur framkom inte. Herr Elg var enligt egen utsago propert klädd och valdes dessutom under kvällen till språkrör för Kartianska rörelsen. Något förvånande kom det lite senare fram att livsnjutaren Harald Steen gärna låter kroppen vara ofängslad och går helst utan underkläder. Den trevliga Sandra Rubin tar gärna en månskenspromenad eller två, med vem framgick inte. Och stackars Härolden, herr Klingspor, han får sådan huvudvärk av att diskutera med karterna. Herr Klimtell, Ordo Draculs Primogen kontrollerar gärna gående. Han säger heller inte nej till att dansa. Den unge drakventruen, herr Runeberg, uppvisar en pojkaktig förtjusning för herr Steen. Han är dessutom trevlig att prata med. Hon som en del kallar Vildkatta, fröken Holmgren, tycker uppenbarligen om att pilla på det mest. Dessutom har hon ett favoritord. Varför. Den unge Grävling tycker av någon anledning inte om snabba saker.
Ordo Dracul bjöd på en liten uppvisning, kanske behöver de hjälp av Lancea Sanctum att driva ut alla andar de tycks ha fullt av i ordenshuset.

Vid bläckhornet

Henrietta Duva